Vår personal

På Björkdungens förskola arbetar en förskolechef (även utbildad specialpedagog), tre barnskötare och vår egen kokerska, samt städpersonal.  Dessutom har vi ett antal timvikarier.

Lena Feuk
Förskolechef, specialpedagog och förskolelärare

Lenas främsta uppgift är att ha överblick över förskolan och alla som är där. Detta sköter hon finfint och hon tar sig alltid tid för den som har frågor. Den kooperativa tanken ligger Lena varmt om hjärtat och är en av orsakerna till att hon valt Björkdungen som arbetsplats.

Bea Sörenssen
Barnskötare

Bea är en härligt positiv person som möter barnen med energi och ett leende. Hon är den kreativa drivkraften i personalgruppen och har många bra och nytänkande idéer. Barnen trivs hos henne och hon gräver gärna i sandlådan eller plockar äpplen från fruktträden.

Ingela Andersson
Barnskötare

”Ingela Andersson på Föräldrakooperativet Björkdungen här på Björkö är en fantastisk människa och pedagog. Hon har en talang: hon förstår barn med autism. Tror det beror på att hon är extremt empatisk och lyhörd.” – f.d. Björkdungenförälder

Cecilia Johnsson
Kokerska

”Cissis mat är bäst!” – Björkdungenbarn

”Cissi bjuder in barnen till köket så de får uppleva maten med alla sinen. Det ger verkligen barnen en extra fin upplevelse i vardagen.” – Björkdungenförälder

Alva
Barnskötare

Alva är den med mest spring i benen. Hon är den som leker jage och hittar på roligheter med de som gillar fart och fläkt. Alva har rötterna på ön och hittar till alla hemliga havsvikar man måste känna till.

Tilda
Barnskötare

Tilda är vårt senaste tillskott hos oss på Björkdungen och är själv uppvuxen på ön. Vem som helst blir glad när ma träffar Tilda, då hon alltid har ett leende på läpparna.

Klara Jugner
Städpersonal

Vad skulle vi gjort utan vår härliga Klara, som ser till att göra extra fint i våra lokaler.

%d bloggare gillar detta: