Vår personal

På Björkdungens förskola arbetar en rektor, förskollärare, barnskötare och vår egen nutritionist/kock, samt städpersonal. 
Dessutom har vi ett antal fantastiska timvikarier.

Lena Feuk
Rektor, specialpedagog och förskollärare

Lenas främsta uppgift är att ha överblick över förskolan och alla som är där. Detta sköter hon finfint och hon tar sig alltid tid för den som har frågor. Den kooperativa tanken ligger Lena varmt om hjärtat och är en av orsakerna till att hon valt Björkdungen som arbetsplats.

Beatrice Sörensen
Barnskötare

Bea är en härligt positiv person som möter barnen med energi och ett leende. Hon är den kreativa drivkraften i personalgruppen, älskar att pyssla och har många bra och nytänkande idéer. Barnen trivs hos henne och hon gräver gärna i sandlådan eller plockar äpplen från fruktträden.

Mariana Bressan Lundberg
Nutritionist/Kock

Vår egna näringsfysiolog, Mariana.
Med rötter från Brasilien och ett par arbetade år i USA, har hon äntligen hamnat på Björkö för att se till att Björkdungens barn får den bästa tänkbara och näringsrika maten lagad till sig under sin tid på förskolan. Fokus för Mariana är att öka det näringsrika, minska på sockret, handla lokalt samt minska matsvinnet – tillsammans med att barnen får en fantastisk matupplevelse.

Alva Wiseman
Barnskötare

Alva är den med mest spring i benen. Hon är den som leker jage och hittar på roligheter med de som gillar fart och fläkt. Alva har rötterna på ön och hittar till alla hemliga havsvikar man måste känna till. Studerar i detta nu till Barnskötare.

Ebba Knutsson
Musik- och Rytmikresurs

En gång i veckan har vi förmånen att ha Ebba på plats för att fånga barnens intresse kring musik och rytmik.
Barnen får lära sig allt ifrån sånger & ramsor, förstå olika ljud, men självklart dansa loss till musik som ökar deras motoriska utveckling.

Alexandra Falheim
Förskollärare

Alexandra, som är utbildad förskollärare, har en enormt kreativ ådra och älskar att sy! Hon har därför valt att inrikta sig mot bild, musik men också hållbarhet.
Alexandra är inte rädd för att ta i och sätter gärna upp en hylla eller två tillsammans med barnen för att öka deras delaktighet än mer på förskolan.

Klara Jugner
Städpersonal

Vad skulle vi gjort utan vår härliga Klara, som ser till att göra extra fint i våra lokaler.

%d bloggare gillar detta: