Vår personal

På Björkdungens förskola arbetar en rektor/förskollärare, en biträdande rektor/förskollärare, flera barnskötare och vår egen nutritionist/kock, samt städpersonal. 
Dessutom har vi ett antal fantastiska timvikarier.

Lena Feuk
Rektor, specialpedagog och förskollärare

Lena är vår rektor som ansvarar för den dagliga driften av verksamheten. Den kooperativa tanken ligger Lena varmt om hjärtat och är en av orsakerna till att hon valt Björkdungen som arbetsplats. Den pedagogiska höjden är viktig för Lena när hon planerar och driver verksamheten.

Alexandra Falheim
Biträdande Rektor och förskollärare

Alexandra, förskollärare med inriktning mot bild och hållbarhet, är enormt kreativ och älskar att sy! Alexandra är sedan HT22 även Biträdande rektor och är inte rädd för att göra lite av varje. Allt från att sköta det administrativa till att utsmycka väggarna.

Alva Wiseman
Barnskötare

Alva är en klippa som sprider glädje och trygghet omkring sig. Skogsdagen är en sann favorit, där hon trivs med att jobba med barnen i naturen. Alva är full med goda idéer och kan såväl styra upp en uppvärmning och fotbollsmatch för de små, som ett roligt pyssel. Studerar i detta nu till Barnskötare.

Emma Österman
Barnskötare

Emma är ett av våra två nya tillskott på Björkdungen!

Linnea Jansson
Barnskötare

Linnea är ett av våra två nya tillskott på Björkdungen!


Mariana Bressan Lundberg
Nutritionist/Kock

Mariana som är nutritionist och vår kock lagar nyttig god mat till alla barnen. Näringsinnehållet balanseras i alla rätter, samtidigt som fokus är att mat ska en vara en härlig upplevelse för de små! Barnen får prova på maträtter och frukter från hela världen och äter ofta vid festligt långbord.

Abuzar Madadi
Städpersonal

Vad skulle vi gjort utan vår flitiga Abuzar, som ser till att göra riktigt rent och fint i våra lokaler.

%d bloggare gillar detta: