Vår personal

På Björkdungens förskola arbetar en rektor, en förskollärare, flera barnskötare samt vår kock och städpersonal. 
Dessutom har vi ett antal fantastiska timvikarier.

Attie Jansson
Rektor, förskollärare

Förskollärare med specialpedagogisk kompetens. Är utbildad förskollärare, lärare och speciallärare. Värmlänning som känner sig hemma på lummiga Björkö. Känner verksamheten sedan hon började här som förälder 2018. Attie tycker om det lilla kooperativets möjligheter och älskar att se barnen lära och utvecklas tillsammans. Att hitta på spännande små äventyr i vardagen och upptäcka det stora i det lilla är något Attie brinner för.

Alva Wiseman
Barnskötare

Alva bor på Björkö och är en klippa som sprider både glädje och trygghet omkring sig. Skogendagen är en sann favorit, där hon trivs med att jobba med barnen i naturen. Alva är full av bra idéer och kan styra upp såväl en uppvärmning och fotbollsmatch för de små, som ett roligt pyssel. Studerar till barnskötare.

Emma Österman
Barnskötare

Emma är utbildad barnskötare och bor på Öckerö. Hon är en glad och kreativ tjej som älskar sitt jobb. Hon tycker om att göra lite av varje med barnen, allt från att göra dem fina i håret och läsa böcker, till att leka lekar och vara på äventyr i skogen.

Linnea Jansson
Barnskötare

Bor på Hönö och är utbildad barnskötare. Förskolans egna lilla extramamma som sprider härlig energi och glädje till oss alla. Hon har ett stort hjärta för varje barn. Linnea tycker om att göra utflykter, men också att sjunga tillsammans med barnen.

Linda Wijk
Kock & städ

Linda bor på Hälsö och har jobbat med barn och mat sedan 2009. Hon gillar kombinationen av att vara en slags husmor som lagar näringsriktig mat och samtidigt vara en viktig vuxen i barnens utveckling och tillvaro. Linda tycker det är viktigt att lära känna varje barn och möta dem på deras nivå.

Josefin Berglund Fredholm
Barnskötare

Josefin är utbildad barnskötare och bor på Björkö. Hon är en kreativ allätare som har jobbat inom skolan sedan 2015. Josefin älskar att jobba med barn, bland annat eftersom hon tycker att det är härligt att se fantasin och kreativiteten flöda hos dem.

%d bloggare gillar detta: