Arbeta här

Kock sökes!

Nu söker vi en kock till vårt kök på Föräldrakooperativet Björkdungens Förskola, belägen på vackra Björkö i Göteborgs norra skärgård. Hos oss lagar du lunch och förbereder frukost och mellanmål för ca 20 kräsna men tacksamma små matgäster. 

I vårt kök är du ansvarig för helheten: Du planerar måltiderna, köper in råvarorna, tar emot leveranserna, tillagar maten från grunden och du äter tillsammans med gästerna. Köket är fokuserat på ekologisk mat, och vi ser gärna att kocken lagar mat som är anpassad efter säsongen. I den mån det går köper vi lokala råvaror, exempelvis köper vi fisk från Feskeboa i hamnen här på ön. 

Vi ser gärna att du jobbat som kock, eller i kök med liknande uppgifter tidigare och bemästrar driften av köket och matlagning på alla sorters vis. Kanske är du trött på sena kvällar och att jobba helg? Det slipper du här! Vår förskola är öppen måndag till fredag och från och med höstterminen flyttar vi in i nya fräscha lokaler med fullt utrustade faciliteter för dig som lagar maten. 

Vi driver en förskoleverksamhet inriktad på att möjliggöra att alla barn kan och får utvecklas utifrån sina egna förutsättningar, samt att öka barnens naturintresse genom uteverksamhet. Det finns därför goda möjligheter för dig som kock att både laga mat utomhus, på grill eller över öppen eld och ibland gäller det att laga något som är lätt att plocka med sig när vi har en dag i skogen med de små.

Den vinnande kandidaten har troligen också ett intresse för måltidspedagogik och är inte rädd att bjuda in sina gäster till köket.

Sysselsättningsgrad 50-60%
Tillträde: 1 oktober
Anställningsform: Tillsvidare
Ansökan skickas till vår Rektor, Lena Feuk, på e-post forskolechef.bjorkdungen@gmail.com
Sista dag för ansökan: 31 juli

Låter detta som rätt utmaning för dig? Sök nu!

 

________________

Vi söker också regelbundet timvikarier som kan hoppa in vid enskilda tillfällen eller kortare sammanhängade period. Kontakta vår Rektor, Lena Feuk, på forskolechef.bjorkdungen@gmail.com.

%d bloggare gillar detta: