Arbeta här

Vi söker kokerska!

Ta chansen att bli en av vårt härliga gäng på förskolan Björkdungen! Dela gemenskapen och försjunk i tillfredsställelsen att laga god mat till underbara barn.

På Björkö ligger denna pärla till kooperativa förskola, som drivs av engagerade pedagoger och föräldrar. Vi bedriver verksamhet för 17-21 barn mellan 1-5 år. 

En viktig del av förskolans verksamhet är att vara ute mycket. En dag i veckan är hela förskolan i skogen på vår egen lägerplats, då förbereds maten på förmiddagen och äts därefter ute. Vår nya kokerska kommer att husera i uppfräschade lokaler med modern utrustning centralt i förskolan. Vi strävar efter en hög andel närproducerat och ekologiskt då hållbarhet är viktigt för oss.

Vi söker nu dig som gillar barn och som gillar att laga mat. Du förstår värdet av ekologisk mat och tycker att det är viktigt att de små får nyttig och varierad kost.   

Som kokerska ansvarar du för inköp av råvaror, förberedelser och tillagning av huvudsakligen lunch men även ibland mellanmål. Du kommer också att sitta ner och äta med dina små gäster. Vi ser gärna att du är du ordningsam och metodisk men också tolerant och flexibel mot barnens önskemål.

I arbetsuppgifterna ingår, utöver matlagning, bland annat budgetansvar, hålla dig a jour med egenkontroller samt städning av kök. 
Omfattning: 50-60%
Anställningsform: Tillsvidare
Tillträdesdatum: Augusti eller tidigare om möjligt

Känns detta som en beskrivning som skulle passa dig?
Skicka in din ansökan direkt! Intervjuer sker löpande.
 
Rektor Lena Feuk
070-993 50 91
 

Vi söker också regelbundet timvikarier som kan hoppa in vid enskilda tillfällen eller kortare sammanhängade period. Kontakta vår förskolechef Lena Feuk på forskolechef.bjorkdungen@gmail.com.

%d bloggare gillar detta: