Arbeta här

Vi söker Förskollärare/ Barnskötare!

Björkdungen är världens bästa förskola. Barnen får bästa möjliga start och familjen är en viktig del. Förskolans profil är inriktad på bland annat naturupplevelser för barnen och värdeord som bygger på gemenskap, lekfullhet, kreativitet och natur.

Björkdungen är ett småskaligt föräldrakooperativ med engagerade pedagoger. Vi som arbetar här är rektor, förskollärare, barnskötare, musik-och rytmikresurs samt vår alldeles egna nutritionist i köket.
Arbetet på förskolan bygger på Läroplanen, Barnkonventionen och Skollagen.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som är en utforskande pedagog där ditt arbete utgår ifrån barnens frågor och nyfikenhet. Vi kan erbjuda dig ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med barn och kollegor där huvuduppdraget handlar om att skapa en förskola som ger barnen möjligheter och förutsättningar att lära tillsammans i en kreativ miljö.

Kvalifikationer
Det viktigt att du har förmågan att lyssna, kommunicera och att du är bra på att samarbeta för att lösa situationer på ett konstruktivt sätt. Vi söker dig som vill
arbeta på en mindre familjär förskola med ett personligt klimat där du tillsammans med dina kollegor blir mycket betydelsefull.
Du skall vara en trygg och positiv person som tycker mycket om att vara utomhus då vi är ute mycket, både på vår gård och i naturen.
Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Du arbetar med pedagogisk dokumentation och använder det som grund för egen och gemensam reflektion, diskussion och utveckling.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.
Vi håller intervjuer löpande, ansökningsfristen är öppen – sök nu!

 

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tills vidare (med tillämpande av provanställning i 6 månader)
Tillträdesdag: januari 20220201 (eller enligt överenskommelse)

Kontakt
Lena Feuk Rektor

Ansökan skickas till
forskolechef.bjorkdungen@gmail.com

_____________________________________________
Vi söker regelbundet timvikarier som kan hoppa in vid enskilda tillfällen eller kortare sammanhängade period. Kontakta vår Rektor, Lena Feuk, på forskolechef.bjorkdungen@gmail.com.

%d bloggare gillar detta: